Privacy beleid

statement

In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. We doen er alles aan om jouw privégegevens ook echt privé te houden. We vragen wel gegevens van je, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen. Mocht je na het lezen van dit document nog vragen hebben over de bescherming van je privacy tijdens je bezoeken aan Crea-handigehandjes.nl, neem dan gerust contact op met onze privacy expert:

CHA Hondman Crea-handigehandjes.nl

Info@Crea-handigehandjes.nl

Deze privacyverklaring is het laatste aangepast op 21 mei 2018

Privacy beleid

Crea-handigehandjes.nl vindt het van groot belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Daarbij houden wij ons aan de eisen uit de privacywetgeving. Dat betekent bijvoorbeeld dat wij:

 Duidelijk vermelden voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;

 Het verzamelen van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;

 Je eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om jouw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin jouw toestemming is vereist;

 Jouw gegevens niet doorgeven aan derde partijen, tenzij dat nodig is om de gevraagde dienst te kunnen leveren of wanneer wij daar wettelijk toe verplicht zijn;

 Wanneer wij jouw gegevens delen, afspraken maken met derde partijen om er o.a. voor te zorgen deze niet voor andere doeleinden worden gebruikt;

 Passende beveiligingsmaatregelen nemen om jouw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in opdracht van ons persoonsgegevens verwerken;

 Jouw recht respecteren om jouw persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Gebruik van persoonsgegevens

Bij een bezoek aan onze webwinkel laat je bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die door jou worden opgegeven in het kader van de door jou gevraagde dienst of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

 NAW-gegevens (o.a. naam, adres, land)

 Telefoonnummer

 Factuurgegevens (o.a. btw-nummer en naw-gegevens)

 E-mailadres

 IP-adres

 Klantgegevens (o.a. klant-id, bestelhistorie en eventueel gebruikersnaam)

 Betalingsgegevens

Juridische gronden en doeleinden gegevensverzameling

Crea-handigehandjes.nl heeft verschillende juridische gronden op basis waarvan wij gegevens van je verzamelen. We hebben bijvoorbeeld gegevens van je nodig vanwege de contractuele afspraken tussen jou en Crea-handigehandjes.nl. Dit is o.a. het geval bij de afhandeling van de bestelling, retourneren en contact met onze klantenservice. Daarnaast kunnen we jouw gegevens gebruiken bij ‘gerechtvaardigd belang’. Dat betekent dat we al onze klanten de meest optimale, persoonlijke service willen verlenen. Dit geldt bijvoorbeeld voor onze reviews, contact met onze klantenservice, bezoek van onze website, onze nieuwsbrief & e-mail en onze activiteiten op social media.

Hieronder een overzicht van de doeleinden van de gegevensverzameling op Transferpersshop.nl:

 Afhandelen bestelling Om de bestelling juist te kunnen afhandelen, maken wij gebruik van je NAW-gegevens.

 Afhandelen betaalverkeer Om de betaling van de bestelling juist te kunnen afhandelen, maken wij gebruik van je betaalgegevens.

 Communicatie Om de communicatie omtrent jouw bestelling en/of andere vragen eenvoudig te laten verlopen, maken wij gebruik van je persoonsgegevens/contactgegevens.

 Uitvoering wettelijke plicht Om te voldoen aan onze wettelijke plicht bewaren wij je bestelhistorie inclusief betaalgegevens binnen de gestelde wettelijke termijn.

 Marketing (indien toestemming) Om je van persoonlijke aanbiedingen te kunnen voorzien, maken wij gebruik van je persoonsgegevens/contactgegevens (eventueel middels cookies). Deze gegevens worden alleen gebruikt wanneer je hier toestemming voor heeft gegeven.

 Fraudepreventie Ten behoeve van fraudepreventie maken wij, indien er sprake is van een gerechtvaardigd belang, gebruik van je IP-adres, adresgegevens en betaalgegevens.

Opslag persoonsgegevens

We slaan je gegevens op in verschillende databases. We hanteren hiervoor altijd strenge beveiligingsmaatregelen. Bijna altijd worden je gegevens opgeslagen binnen de Europese Unie (Nederland). In het uitzonderlijke geval dat klantgegevens worden doorgegeven naar landen buiten de Europese Unie, zorgen we ervoor dat jouw privacy op een passende manier beschermd blijft. Dit doen we bijvoorbeeld door exclusief te werken met derden in landen die geregistreerd staan onder het Privacy Shield of het afsluiten van specifieke verwerkersovereenkomsten.

Toegang persoonsgegevens

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot jouw persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de politie in het kader van fraudeonderzoek gegevens bij ons opvraagt. In dat geval zijn wij wettelijk verplicht deze gegevens af te geven.

Cookies

Wij combineren jouw persoonsgegevens uit verschillende bronnen (zoals de gegevens uit je account en je aankopen in onze webshop) met elkaar, om jou de beste online ervaring te kunnen bieden. Door jouw gegevens te combineren kunnen wij gepersonaliseerde aanbiedingen en gepersonaliseerde content aanbieden die aansluiten bij jouw interesses en aankoopgeschiedenis. Ook onze nieuwsbrief en social media activiteiten kunnen wij op deze manier voor jou personaliseren Bij het verzamelen en combineren van je gegevens maken we gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies? Lees dan onze cookieverklaring.

Bewaartermijn persoonsgegevens

Wij bewaren de gegevens niet langer dan noodzakelijk is. Dat wil zeggen dat wij de gegevens bewaren zolang dat nodig is om de door jouw gevraagde dienst te leveren. Daarna verwijderen we alle data die we van je hebben. Of gebruiken we jouw gegevens anoniem, omdat we bepaalde data nodig hebben voor interne analyses en rapportages zoals de waarde van je bestelling. Uitgezonderd hiervan zijn ook de gegevens die wij langer moeten bewaren omdat de wet ons dit verplicht.

Wij hanteren de volgende bewaartermijnen:

 Inactieve klantaccounts met klant- en bestel informatie verwijderen we na 7 jaar.

 Factuur-, betaal- en bestelgegevens bewaren we 7 jaar. Dit is verplicht vanuit de belastingdienst.

 Gegevens die we gebruiken om fraude te voorkomen bewaren we zo lang als noodzakelijk is.

Daarnaast verkopen wij een aantal producten met een garantie van 30 jaar. Om aan deze garantie te kunnen voldoen bewaren wij van deze aankopen de gegevens zoals noodzakelijk is.

Inzage, corrigeren, verwijdering persoonsgegevens

Wil je gratis inzage krijgen in jouw persoonsgegevens? Of wil je je gegevens wijzigen, verwijderen, gebruik beperken of je e-mailvoorkeuren aanpassen? Laat het ons gerust weten per telefoon of e-mail.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Mocht je er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Verwerkingsverantwoordelijke

WWW.Crea-handigehandjes.nl Brandts Buyspark 34 info@Crea-handigehandjes.nl 06 26039832 KvK – 56270968 Btw – NL080221555B01

© 2013 - 2018 Crea-handigehandjes voor betaalbare Hobby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.